Guillotine Glass System

Guillotine Glass Systems

Guillotine Glass Systems Motorlu çalışan, dikey sürgülü giyotin cam hareketli alüminyum kapı ve pencereler. Max Boyutları G 4m x Y 3m Çalışmaktadır. Motorlu vidalı tahrik sistemdir.
Guillotine Glass System Otomatik Cam Sistemleri, geniş açıklıklı motorlu, dikey açılır kapı ve pencere sistemleridir. Pergola Elektrostatik boyalı alüminyum profillerden üretilen taşıyıcı sistem ve cam çerçeveler mükemmel yalıtım sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu güvenlik ve bakım gerektirmeyen çalışma düzeyine ulaşmak için, yerleşik arıza emniyetli çalışmaya sahip özel bir vidalı tahrik sistemi tasarladık rakiplerimiz, sık bakım gerektiren ve aşağıdaki durumlarda potansiyel olarak tehlikeli durum yaratabilecek karşı ağırlıklı kablolar, kayışlar veya zincir sistemleri kullanıyor.
Bizimle iletişime geçin ve geniş açıklıklı cam kapı ve pencerelere yeni bir yaklaşımla nasıl yardımcı olabileceğimizi görün.
Otomatik Cam Sistemi, estetik, fonksiyon ve sadeliğin bir araya gelerek “iç mekan konforu, dış mekan özgürlüğü” alanları sağlıyor.