Pergola Solid Sistem

Pergola Solid Sistem, verimli drenaj veya su toplanmasına izin veren işlevsellik ile donatılmış hareketli bir çatıya sahiptir

Pergola Solid Sistemleri

Pergola Solid Sistem, verimli drenaj veya su toplanmasına izin veren işlevsellik ile donatılmış hareketli bir çatıya sahiptir. Elektronik olarak kontrol edilen kapak, tüm yıl boyunca tam konfor için iç ve dış alanlarınızı sorunsuz bir şekilde entegre etmenizi sağlar.
Pergola Tente Solid sistemi, sert hava koşullarından korunma sağlarken iklim kontrolü için işlevsel ve çekici bir çözümdür. Sistem hem yağmura hem de güneşe karşı korumayı garanti eder.
Yapı, toz boyalı alüminyum profillerden ve galvanizli çelik elemanlardan ayarlanabilir bağlantı elemanları, montajlar vb. yapılmıştır. Bağlantı elemanı profilleri kafa, çatı kirişi eğim açısının 20°'ye kadar düzgün ayarlanmasının yanı sıra bunların uzunlamasına ve enine hareketini sağlar.

Standart yapı renkleri gümüş, beyaz ve dekoratif imitasyon ahşaptır. RAL paletindeki alüminyum konstrüksiyonun standart olmayan renkleri, üreticinin onayına tabi olarak mevcuttur.
Solid Pegola, 4M'ye kadar genişlikleri ve 7M'ye kadar bir projeksiyonu kapsayabilir
Eşsiz Bioklimatik Pergola sistemi, evler, restoranlar veya barlar ve ticari dış mekanlar dahil olmak üzere herhangi bir ortamda alan kullanmak ve gölge sağlamak için etkili, modern ve uygun maliyetli bir çözümdür.